Foodprocessor Test 2017 – Vi finder den bedste foodprocessor

Her i vores foodprocessor test, har vi fundet frem til de bedste foodprocessorer der er på markedet i dag. Vil du gerne købe en foodprocessor, eller er det på tide du får den gamle skiftet ud? Så kan du læse med herunder, hvor vi finder frem til den absolut bedste foodprocessor du kan købe i dag. I vores foodprocessor test har vi blandt andet kigget på forskellige parametre såsom egenskaber, strømforbrug, pris og design. Det er parametre som disse du skal kigge efter, når du skal ud og købe en foodprocessor. Du kan læse meget mere om disse parametre herunder i vores miniguide til køb af foodprocessor.

Vi har i alt kigget på 10 forskellige foodprocessorer til vores foodprocessor test. Det endte dog med at vi kun havde 4 forskellige modeller tilbage, som vi vil anbefale dig at købe.
Disse 4 modeller er de absolut bedste foodprocessorer du kan købe og du vil blive glad næsten uanset, hvilken af disse modeller du vælger. I vores foodprocessor test har vi bl.a. kigget på mærker såsom Magimix, OBH, Braun og Philips. Testvinderen af vores foodprocessor test blev Magimix CS 5200 XL. Så hvis du vil være sikker på, at købe en foodprocessor af høj kvalitet så skal du vælge denne foodprocessor. Du kan se alle modeller lige herunder. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores foodprocessor test og håber naturligvis, at du finder en foodprocessor du bliver glad for.

Testvinder: Magimix CS 5200 XL foodprocessor

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.299,00 DKK 0,00 DKK 2.299,00 DKK Se produkt
2.699,00 DKK 0,00 DKK 2.699,00 DKK Se produkt
4.799,00 DKK 0,00 DKK 4.799,00 DKK Se produkt

Testvinderen af vores foodprocessor test har vi valgt skulle være denne model fra Magimix. Der er flere årsager til at vi har valgt Magimix CS 5200 XL som den bedste foodprocessor. Magimix CS 5200 XL er den mest kraftfulde foodprocessor vi har med i vores foodprocessor test. Magimix CS 5200 XL har en kraftfuld motor på hele 1100 watt, hvorfor du er sikker på altid at have masse af kraft til rådighed. Du er sikker på at du kan blende alt lige fra frosne bær til kød i denne foodprocessor. Der er også en kapacitet på i alt 3,7 liter, så du har plads til at lave alt lige fra suppe til smoothie og meget mere. Udover at der er en kraftfuld motor i Magimix CS 5200 XL, så er der også 20 års motorgaranti, så du er sikker på at kunne have den mange år frem i tiden.

Derudover leveres Magimix CS 5200 XL også med en snitte indsats til både grøntsager og til tern og stænger så du eksempelvis kan lave pomfritter. Der er kun et hastighedstrin på Magimix CS 5200 XL, men det er også længe nok med alt den kraft der er i denne foodprocessor. Du kan læse meget mere om denne foodprocessor hos forhandleren på ovenstående link.

Specifikationer

 • Testvinder af vores foodprocessor test
 • Kapacitet på 3,7 liter
 • Kraftfuld foodprocessor
 • 20 års motorgarantiOBH 6795 First Kitchen foodprocessor

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
646,00 DKK 0,00 DKK 646,00 DKK Se produkt
667,00 DKK 0,00 DKK 667,00 DKK Se produkt
669,00 DKK 0,00 DKK 669,00 DKK Se produkt

Her hos Testafdelingen.dk er vi ikke de eneste der synes, at dette er en fantastisk foodprocessor. OBH 6795 First Kitchen er nemlig også blevet kåret til testvinder i en foodprocessor test ovre hos TÆNK i 2014. Med OBH 6795 First Kitchen kan du både bruge maskinen her som foodprocessor, såvel som blender. Der medfølger nemlig en blender når du køber OBH 6795 First Kitchen. Så kan du også lave smoothies, is og meget mere med OBH 6795 First Kitchen.

OBH 6795 First Kitchen har en motor der yder 700 watt og kan køre i 2 hastighedstrin. I de beholdere der medfølger er der en kapacitet på hhv. 3,5 liter og og 1,8 liter i den blender der medfølger. Så er der altså plads til at lave lidt af hvert med din OBH 6795 First Kitchen foodprocessor. Der er også et påfyldningsrør til foodprocessoren, således at du nemt og hurtigt kan tilpasse mængden der skal fyldes i. Der er også en integreret skuffe til opbevaring af tilbehørsdele. Hvis du vil læse mere om OBH 6795 First Kitchen foodprocessor, kan du gå ind på forhandler linket lige herover.

Specifikationer

 • Kraftig og kompakt foodprocessor på 700 W
 • Kapacitet på 3,5 liter
 • TÆNK bedst i test 2014
 • Blender medfølger 

Braun FP3010 foodprocessor

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
589,00 DKK 0,00 DKK 589,00 DKK Se produkt
589,00 DKK 0,00 DKK 589,00 DKK Se produkt
599,00 DKK 0,00 DKK 599,00 DKK Se produkt

Selvom vi ikke har valgt Braun FP3010 som testvinder af vores foodprocessor test. Så er dette stadig en rigtig fornuftig foodprocessor til dig, som ikke vil bruge for mange penge på en foodprocessor. Braun FP3010 blev testvinder i søndagsavisens test af foodprocessorer. Her på Testafdelingen.dk har vi istedet valgt, at kåre denne foodprocessor som bedst til prisen. Du kan nemlig købe Braun FP3010 til under 600 kroner og derfor har vi kåret dette, som den foodprocessor der er bedst til prisen.

Når du køber Braun FP3010 medfølger der også en dejkrog og piske tilbehør. Så har du mange flere muligheder for, at lave lige præcis det mad du vil have. Derudover hører der også en disk til fin og grov rivning såvel som en disk til snitning med. Kapaciteten på den plastikskål der er med er på 2 liter, hvilket er normal størrelse til en foodprocessor. Der er desuden også en variabel hastighedskontrol, med flere hastighedstrin. Alt i alt er Braun FP3010 en foodprocessor vi helt klart kan anbefale til dig, som ikke vil bruge for mange penge på en foodprocessor. Hvis du vil læse mere om denne foodprocessor, kan du gå ind på forhandler linket ovenfor.

Specifikationer

 • Testvinder i søndagsavisen Februar
 • Bedst til prisen
 • 2 liter kapacitet og 600 W
 • Dejkrog og piske tilbehør medfølgerPhilips HR7627/00 foodprocessor

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
437,00 DKK 0,00 DKK 437,00 DKK Se produkt

Den billigste foodprocessor vi har med i vores test er denne model fra Philips. På trods af at Philips HR7627/00 er den billigste model vi har med i vores test, så er det dog stadig en foodprocessor af høj kvalitet. Du kan købe Philips HR7627/00 til under 500 kroner og for denne pris får du altså både flere hastigheder, en 650 watt motor og en pulse-funktion. Derudover har Philips HR7627/00 også en kapacitet på i alt 2,1 liter, hvorfor der er plads til at lave lidt af hvert med denne foodprocessor. Philips HR7627/00 vil gøre din madlavning meget nemmere. Philips HR7627/00 er en af  de billigste foodprocessorer man overhovedet kan få. Du kan læse meget mere om Philips HR7627/00 på forhandler linket lige herover.

Specifikationer

 • Gør din madlavning meget nemmere
 • 2 hastigheder og pulse-funktion
 • 650 W motor
 • Kapacitet på 2,1 liter 

Sådan vælger du en foodprocessor

Herunder kan du se de parametre vi har testet de forskellige foodprocessorer. Nedenstående parametre er også gode indikationer af, hvad du bør kigge efter for nogle ting, når du skal ud og købe en ny foodprocessor. Det er bl.a. ting såsom egenskaber, strømforbrug, pris, design og om det er en model der er let at rengøre. Du kan læse meget mere om de forskellige parametre lige herunder.

Egenskaber – Når du skal vælge foodprocessor bør det vigtigste parameter for dig være, hvad det er for nogle egenskaber der er i den foodprocessor du vil købe. Herunder mener vi bl.a. kapacitet, motorstørrelse og hastigheder. Det er specielt vigtigt, at du vælger en foodprocessor der har flere forskellige hastigheder. Derudover kan det også være der er nogle ekstra funktioner, som du også bør kigge efter når du skal vælge den foodprocessor du gerne vil købe.

Strømforbrug – I langt de fleste nyere foodprocessorer er der en lav energimærkning. Det er dog ikke alle foodprocessorer der har en lav energimærkning, hvorfor du bør være opmærksom på dette når der skal købes foodprocessor. Du skal helst vælge en foodprocessor med energimærkning A, A+ eller A++, hvis du vil være sikker på den ikke bruger så meget strøm. Alle de foodprocessorer vi har med i vores test har en lav energimærkning.

Pris – Prisen er for langt de fleste de parameter der afgør, hvilken foodprocessor de vælger at købe. Inden du overhovedet går på udkig efter en ny foodprocessor, bør du finder ud af med dig selv, hvor meget du reelt set vil bruge på en foodprocessor. Du gør det meget nemmere for dig selv, når du skal ud og købe en foodprocessor. Så kan du nemlig hurtigt udelukke de modeller, som ikke er indenfor dit budget.

Let at rengøre – Når du skal købe en foodprocessor, er det også vigtigt at du går efter en der er let at rengøre. Din foodprocessor kan hurtigt blive beskidt, hvis du skal lave enten sauce, smoothie eller suppe. Derfor skal du vælge en foodprocessor, som du kan skille ad i flere dele og nemt putte i opvaskemaskinen. Husk at kigge efter om de forskellige dele kan tåle, at komme i opvaskemaskinen inden du køber foodprocessoren.

Disse foodprocessor mærker skal du gå efter

Det kan være svært at tage stilling til, hvilken foodprocessor man skal vælge. Derfor har vi lavet denne liste til dig, hvor du kan se de forskellige mærker vi anbefaler dig til at købe. Efter vi har lavet vores test af foodprocessorer har vi fundet frem til, at de mærker der har lavet de mest holdbare foodprocessorer er hhv. Magimix, OBH, Philips og Braun. Du kan læse mere om de forskellige modeller vi anbefaler fra disse mærker herover.

 • Magimix
 • Philips
 • OBH
 • Braun

Her kan du købe foodprocessor

Der er rigtig mange forskellige fysiske butikker såvel som internet webshops, hvor du kan købe foodprocessorer. Det er dog ikke alle steder vi vil anbefale dig lige meget at købe hos. Derfor har vi lavet denne liste herunder med de bedste forhandlere, som vi vil anbefale dig til at købe foodprocessor hos. Det er ikke uden grund at nedenstående forhandlere kun er internet webshops. For du kan spare rigtig mange penge ved, at handle foodprocessor på nettet. Læs meget mere om de forskellige forhandlere lige herunder.

Wupti.com – Du kender sikkert Wupti.com i forvejen, da det er en af de største webshops i hele Danmark. Derfor har de også et stort udvalg af foodprocessorer du kan købe. Du finder foodprocessorer fra mærker som Philips, OBH, Braun og ikke mindst Magimix. Alle disse mærker er naturligvis nogle vi kan anbefale dig til at købe. Du kan se de modeller af disse mærker vi anbefaler dig til at kigge efter herover i vores test. Hvis du handler på Wupti.com så får du gratis fragt på alle varer, såvel som hurtig levering indenfor få hverdage.

Kitchenone.dk – Kitchenone.dk er ligeledes også en forhandler af foodprocessorer, som vi kan anbefale dig til at kigge hos. Kitchenone.dk har mange spændende mærker på shoppen, som du bør kigge efter. Bl.a. kan du købe OBH, Braun og Magimix. Du kan spare mange penge ved at handle disse mærker på Kitchenone.dk frem for, at købe disse i en fysisk butik. Udover de foodprocessorer vi har taget med i ovenstående test, så er der også mange andre modeller at vælge mellem hos Kitchenone.dk. Du får naturligvis også fri fragt på din ordre hos Kitchenone og der er hurtig levering indenfor 1-3 hverdage normalt.

Hvis du følger ovenstående række råd når du skal købe en ny foodprocessor, så er der ingen tvivl om, at du nok skal finde en foodprocessor som du bliver glad for. Vil du være helt sikker på, at du vælger en model der passer til dig, så skal du købe en af dem vi har med i ovenstående foodprocessor test. Vi håber du bliver glad for din nye foodprocessor.
Har du nogle spørgsmål vedrørende vores foodprocessor test, så skal du naturligvis være mere end velkommen til, at kontakte os på vores mail eller lægge en kommentar.

Lav en kommentar