Fladskærm Test – De bedste fladskærms tv

Er du på udkig efter et nyt fladskærms tv? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på Testafdelingen.dk har vi nemlig lavet en test af de bedste fladskærms tv der er på markedet i dag. Så hvis du er i tvivl om det fladskærm du skal vælge hjem til dig, så kan du læse med herunder, hvad vi anbefaler dig at købe. Vi har også lavet en miniguide under vores fladskærms test, hvor vi bl.a. kigger på strømforbruget, tilslutningsmuligheder, pris, udseende samt lyd og billedkvalitet af de forskellige fladskærms tv der er. Det er også de parametre vi har kigget på når vi har testet de forskellige fladskærms tv.

I vores fladskærms tv test har vi kigget på i alt 5 forskellige fladskærme fra mærker såsom LG, Samsung og Philips. Dette er også de mest populære fladskærme og det er der også en god grund til. Du kan være sikker på, at vælger du en fladskærm fra en af disse mærker, så køber du et fladskærms tv du bliver glad for og som du kan have i mange år frem. Rigtig god læselyst med vores fladskærms tv test. Vi håber naturligvis du finder den rigtige fladskærm, som du bliver glad for.

Testvinder LG 43” – 43UJ63V

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.698,00 DKK 0,00 DKK 3.698,00 DKK Se produkt

Testvinderen af vores fladskærms tv test blev i denne uge LG 43UJ63V. Der er flere grunde til at vi har valgt netop dette tv, som vinderen af vores fladskærms test. Hvis du gerne vil have det bedste 43 tommer fladskærms tv, så skal du vælge denne model fra LG. LG 43UJ63V er et 4K UHD tv, som er den absolut bedste opløsning du kan få til et fladskærm. LG 43UJ63V har derfor en opløsning på 3840 x 2160 pixels. Så er du sikker på at kunne se en god film uden, at skulle bekymre dig for om kvaliteten er god nok.

LG 43UJ63V er ikke kun et fladskærms tv der er i god opløsning. LG 43UJ63V er ligeledes også et smart tv, hvorfor du har mange muligheder for tilpasning af tv’et. Eftersom det er et smart tv, betyder det blandt andet at du har mange smarte funktioner. Du kan bl.a. gå direkte på internettet eller se Netflix direkte fra dit tv. Du kan også downloade en af de smarte apps til LG 43UJ63V. Udover at billedkvaliteten er i top ved dette fladskærms tv, så får du altså også en fantastisk lyd ud af siderne og bagsiden, hvor højttalerne er placeret. Du kan læse meget mere om dette fladskærm på forhandler linket ovenfor.

Specifikationer

 • Testvinder af vores fladskærms tv test
 • 43 tommer fladskærms tv
 • 4K UHD
 • Smart tvSamsung 70KU6070 Ultra HD

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
13.999,00 DKK 0,00 DKK 13.999,00 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter et stort fjernsyn, så skal du helt klart vælge Samsung 70KU6070.
Samsung 70KU6070 er nemlig det største fladskærm vi har med i vores test. Samsung 70KU6070 er nemlig 70 tommer. 70 tommer fyldt med begejstring. Samsung 70KU6070  er nemlig et 4K Ultra HD fladskærm med 1300 hertz. Så får du altså det maksimale ud af din billedkvalitet. Der er også indbygget noget der hedder Tizen i dette Samsung fladskærm. Tizen fungerer lidt ligesom et smart tv, hvor du har mulighed for at downloade diverse applikationer og gå direkte på Facebook, Twitter og diverse andre sociale medier igennem din fladskærm.

Udover ovenstående så er Samsung 70KU6070 også et særdeles økonomisk fladskærm. Denne model er nemlig energimærket i klassen A, hvorfor du kan spare mange penge i strøm om året, hvis du havde et tilsvarende fladskærm i en dårligere energiklasse. Hvis du vil have et stort tv er der ingen tvivl om, at dette er et godt bud på en fladskærm til dig. Hvis du gerne vil læse mere om dette produktet kan du gå ind på forhandler linket, som du finder lige herover.

Specifikationer

 • 70 tommer fladskærms tv
 • 4K UHD opløsning
 • 1300 hertz
 • Energimærkning A 

Philips 55” UHD TV 55PUS6262

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 DKK 0,00 DKK 3.999,00 DKK Se produkt

Vi har kåret dette Philips UHD TV til det fladskærms tv der er bedst til prisen. Så hvis du står og er på udkig efter et større tv i 55 tommer, så er dette helt klart en anbefaling værdigt. Denne model fra Philips er Ultra HD og har en opløsning på 3840 x 2160 pixels. Derfor kan du være sikker på at der er en super skarp opløsning på dit fjernsyn hele tiden, uanset hvad det er for en film eller serie du ser. Philips UHD TV er desuden også et ultratyndt tv, hvorfor det vil se godt ud uanset hvor i dit hjem, at du placerer det.

Philips UHD TV er også et smart tv, hvorfor du har mange muligheder for at tilpasse dit fladskærms tv ligesom du vil have det. Du kan bl.a. tilgå sociale medier og netflix direkte fra dit tv, lige så snart du vil. Ikke nok med at Philips UHD TV er et fantastisk tv med høj opløsning og god lydkvalitet. Så er Philips UHD TV også et fladskærms tv der har en af de laveste energimærkninger der fås. Philips UHD TV er nemlig energimærket med A+, hvorfor du ikke skal bekymre dig om en stor elregning, hvis du bruger dit fladskærm meget. Du kan læse meget mere om Philips UHD TV hos forhandleren. Du finder linket lige herover.

Specifikationer

 • Bedst til prisen
 • 55 tommer fladskærms tv
 • Smart tv
 • Energimærkning A+Samsung 43” UHD TV UE43MU6175

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 DKK 0,00 DKK 3.999,00 DKK Se produkt

Dette Samsung UHD TV er det billigste fladskærm vi har med i vores test. På trods af prisen har det dog ikke noget at gøre med kvaliteten. Samsung UHD TV er nemlig et helt fantastisk fladskærm med en høj opløsning. Denne fladskærm fra Samsung er nemlig Ultra HD og 4K opløsning. Så er du sikker på, at kunne få en masse timer til at gå foran tv’et. Der er to områder, hvor dette fladskærm differentierer sig fra andre fladskærm i samme prisniveau. Dette Samsung UHD TV er nemlig et smart tv og der er samtidigt indbygget en smart hub. Med den indbyggede smart hub kan du downloade apps eller se film direkte on demand. Så hvis du gerne vil have et fladskærm i høj kvalitet og med god lyd, så er der ingen tvivl om at du skal vælge dette Samsung UHD TV. Du kan læse meget mere om dette produkt på forhandlerens hjemmeside. Du finder linket til forhandleren lige herover, hvor du også kan se den nuværende pris.

Specifikationer

 • 43 tommer fladskærms tv
 • 4K Ultra HD opløsning
 • Smart fjernbetjening
 • Smart hubSådan vælger du fladskærm

Hvis man ikke har forstand på fladskærms tv og teknikken bagved, så kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge for et tv når man skal have et nyt. Derfor har vi lavet denne miniguide til dig her. Her kan du se de parametre du skal kigge efter, når du skal købe en fladskærm. Vi har bl.a. kigget efter strømforbruget, tilslutningsmuligheder, brugervenlighed samt lyd og billedkvalitet. Hvis du følger nedenstående råd, så skal du nok finde frem til den absolut bedste fladskærm.

Strømforbrug – I mange danske hjem er en fladskærm det apparat der tager mest strøm. Derfor er det vigtigt at man køber et fladskærm der har en god energimærkning, så det ikke kommer til at koste for mange penge i strøm for dig. Langt de fleste nyere tv har en god energimærkning, men der er også nogle som ikke har. Og derfor skal du være opmærksom på dette punkt. Hvis du vil finde et fladskærms tv der har en god energimærkning skal du gå efter et, som enten har energimærkning A, A+ eller A++.

Tilslutning – Der er stor forskel på, hvad det er man har af behov for tilslutningsmuligheder til sit tv, men i nogle tilfælde er det vigtigere end andre. Det kan være du eksempelvis spiller meget Playstation eller Xbox og skal have mulighed for tilslutning. Heldigvis har langt de fleste nyere fjernsyn mulighed for tilslutning af HDMI stik, som du skal sikre dig inden du køber dit nye fladskærm.

Nemt at bruge – Når du køber et nyt fladskærms tv er det samtidigt vigtigt, at det er et fladskærm der er brugervenligt. Det nytter ikke noget du køber det mest avancerede smart tv, hvis du er 80 år gammel eller ikke er særlig teknisk. Hvis ikke du har behov for en masse smarte funktioner, så kan du bare købe dig et simpelt fladskærms tv med en tilhørende brugervenlig fjernbetjening.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du vil kunne finde ud af at bruge den fjernbetjening der er med, så kan du altid kigge i den tilhørende manual.

Lyd- og billedkvalitet – Det absolut vigtigste parameter når du skal købe nyt fladskærm er uden tvivl lyd- og billedkvaliteten. Det er dette parameter der er afgørende for, hvor godt det fladskærm du køber reelt set er. Hvis du går meget op i om det tv du køber har en høj opløsning, eller nogle specielle krav såsom at det skal være UHD tv i 4K opløsning, så afhænger prisen naturligvis også af dette. I langt de fleste tilfælde bør du dog for det meste fokusere på billedkvaliteten. Hvis lyden på det fladskærm du køber ikke er i tops, så kan du altid bare tilkøbe en ekstra højttaler.

De bedste fladskærms tv mærker

Der er rigtig mange forskellige mærker indenfor fladskærms tv og det kan derfor godt gøre købsprocessen for dig endnu mere besværlig, når du skal ud og købe et fladskærm. Der er rigtig mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem. Derfor har vi lavet denne liste herunder, hvor du kan se de fladskærms tv mærker, som vi anbefaler dig til at gå efter, når du skal købe nyt fladskærm. Hvis du er i tvivl om den model du skal vælge, kan du altid kigge i vores fladskærms test lige herover, hvor vi har fundet frem til de bedste modeller der er på markedet.

 • LG
 • Samsung
 • Phillips
 • Panasonic
 • Sony

Køb din fladskærm på nettet

Der er rigtig mange steder man kan købe fladskærms tv i dag. Hvis du er på udkig efter et nyt fladskærm er det dog langt fra alle steder, som vi vil anbefale dig til at købe hos. Hvis du skal købe et fladskærm kan vi kun anbefale dig til, at købe et på nettet. Her kan du nemlig spare mange penge ved at købe fladskærm. Der er rigtig mange steder at vælge imellem og derfor har vi lavet en liste herunder, med de forhandlere vi vil anbefale dig til, at kigge efter fladskærm hos.

Wupti.com – Wupti.com er en af de klart bedste forhandlere når det kommer til fladskærm på nettet. Hvis du er på udkig efter et nyt fladskærm er der ingen tvivl om, at du bør tage et kig på Wupti.com. På Wupti.com finder du mærker indenfor fladskærm fra Philips til LG, Panasonic og Samsung. Du finder naturligvis også nogle af de bedste priser på Wupti.com og der er ofte tilbudskampagner på flere af de fladskærms tv de har. Samtlige af de fladskærms tv vi har med i ovenstående test er fra Wupti.com.
Når du laver en ordre på Wupti.com får du altid dag til dag levering og der er gratis fragt på samtlige af de varer du finder på Wupti.com.

Vi håber du kunne bruge vores fladskærms tv test til noget og at du finder det helt rigtige fladskærm. Hvis du følger ovenstående guide vi har lavet, så vil du helt sikkert finde et fladskærms tv du bliver glad for. Vil du derimod være sikker på, at det fladskærm du køber er af højeste kvalitet, så skal du købe en af de modeller vi har med i ovenstående fladskærms tv test. Vi har nemlig nøje undersøgt markedet for de modeller der er. Vi ønsker dig held og lykke med dit nye fladskærm. Hvis du har nogle spørgsmål til vores fladskærms test, må du hellere end gerne kontakte os, på nedenstående mail eller lægge en kommentar.

Lav en kommentar