Espressomaskine Test – Bedst i test

Vil du også gerne have en smart espressomaskine, som kan lave dejlig og velsmagende kaffe til dig om morgenen? Så skal du læse med her i denne test, hvor vi har testet de bedste espressomaskiner på markedet i dag. Det kan være specielt svært at finde frem til den helt rigtige espressomaskine, da der er mange forskellige mærker og modeller. Netop af denne grund har vi lavet denne espressomaskine test, så du kan finde frem til den espressomaskine der passer til dit behov.

Vi har i alt kigget på 5 forskellige espressomaskiner i vores test. Ud af de 5 har vi valgt testvinderen til at være Jura E60 og en espressomaskine fra Severin, som den 2 bedste espressomaskine. I vores espressomaskine test har vi kigget på vidt forskellige parametre såsom design, pris, kvalitet af kaffe og rengøring af espressomaskinen. Under vores espressomaskine test kan du læse en guide, hvor vi gennemgår de forskellige ting du skal kigge efter når du skal ud og købe en espressomaskine.
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vores espressomaskine test og håber naturligvis du finder en espressomaskine, som du vil blive glad for.

Den bedste espressomaskine – Jura E60

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Testvinderen af vores espressomaskine test blev Jura E60. For os er der ingen tvivl om at dette er en fantastisk god espressomaskine, som kan lave en velsmagende kop kaffe til dig når som helst på dagen. Der er flere grunde til at vi har valgt Jura E60, som testvinderen af vores espressomaskine test. Først og fremmest så er Jura E60 en innovativ og nyudviklet espressomaskine fra Jura og det er tydeligt at mærke på både design og smag. Dernæst er Jura E60 bare en enkelt espressomaskine uden for mange knapper, hvorfor den er særdeles let at finde ud af.

En af de helt smarte funktioner ved Jura E60 er dog den tilhørende smartphone app. Så kan du altså styre din espressomaskine fra enten din android telefon eller iphone. Dvs. at du kan gøre din kaffe klar allerede fra morgenstunden af mens du ligger i din seng. Så åbner du bare din smartphone applikation og laver din favorit kop kaffe over telefonen – smart! Du kan endda lave to kopper kaffe ad gangen med Jura E60. Der er også en indbygget kværn i Jura E60, så du altid får en frisk kop kaffe med Jura E60. Jura E60 er helt klart en anbefaling til dig, som elsker en god kop kaffe og gerne vil have den bedste espressomaskine. Du kan læse meget mere om Jura E60 på forhandlerens hjemmeside herover.

Specifikationer

 • Testvinder af vores espressomaskine test
 • Lav to kopper espresso ad gangen
 • Indbygget kværnSeverin espressomaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Går du meget op i design og vil gerne have en flot og unik espressomaskine, som samtidig kan lave en rigtig god kop kaffe? Så er der ingen tvivl om, at Severin espressomaskine er lige noget for dig. Med Severin espressomaskine kan du nemlig alle forskellige slags typer af kaffe. Du kan bl.a. både lave espresso, cappucino, latte macchiato såvel som almindelig kaffe. Du har alle muligheder for at tilpasse en kop kaffe præcis som du kan lide den, med denne espressomaskine fra Severin. Der medfølger både en mælkeskummer og en aftagelig vandtank på 2.1 liter. Der er mange aftagelige dele i denne Severin espressomaskine og derfor er den også rigtig nem at rengøre.

Severin espressomaskine har et pumpetryk på helt op til 15 bar. Det er blandt andet noget af dette der gør, at den laver den mest velsmagende kop espresso. Severin espressomaskine har også en rigtig god pris og er ikke så dyr, hvis man sammenligner med andre lignende espressomaskiner. På trods af dette er det stadig en rigtig holdbar og god espressomaskine i et flot design. Der er dog en ulempe ved denne Severin espressomaskine og det er, at det lige kræver sig lidt tilvænning at lave en kop kaffe på den. Det er lidt anderledes end en fuldautomatisk espressomaskine, men du vil hurtigt lære det. Uanset hvad kan vi i hvert fald godt anbefale dig denne espressomaskine fra Severin. Du kan læse meget mere om Severin espressomaskine på forhandler linket herover.

Specifikationer

 • Laver en fantastisk espresso
 • Aftagelig vandtank
 • Mælkeskummer medfølger
 • Pumpetryk op til 15 barBosch Tassimo Vivy T12 kapselmaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
478,00 DKK 0,00 DKK 478,00 DKK Se produkt

Bosch Tassimo Vivy T12 er den billigste espressomaskine vi har taget med i vores espressomaskine test. Bosch Tassimo Vivy T12 er en kapselmaskine og er derfor egnet til dig, som gerne vil kunne lave en kop kaffe hurtigt uden alt for meget besvær. Så er Bosch Tassimo Vivy T12 det helt rigtige valg til dig. Bosch Tassimo Vivy T12 er nemlig en kapselmaskine, men på trods af det så kan den stadig lave en særdeles velsmagende kop kaffe. Bosch Tassimo Vivy T12 er nemlig yderst nem at betjene og er samtidig lille, kompakt og billig. Mange tror dog at det er dyrt i længden med en kapselmaskine, men du kan sagtens købe billige kaffekapsler i bl.a. Føtex eller Netto, hvis ikke du går for meget op i om det er rigtige kaffekapsler fra Tassimo. De smager alligevel ligedan, hvorfor vi sagtens kan anbefale en espressomaskine som denne fra Bosch Tassimo. Du kan læse meget mere om Bosch Tassimo Vivy T12 lige herover på forhandler linket.

Specifikationer

 • Nemt at betjene
 • Billigste espressomaskine
 • Lille og kompakt
 • Nem at brugeDelonghi Magnifica ECAM 21.117B fuldautomatisk kaffemaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.388,00 DKK 0,00 DKK 2.388,00 DKK Se produkt
2.388,00 DKK 0,00 DKK 2.388,00 DKK Se produkt
2.389,00 DKK 0,00 DKK 2.389,00 DKK Se produkt

Delonghi Magnifica er også en helt fantastisk kaffemaskine til dig der elsker en god kop kaffe. En af de helt store fordele ved Delonghi Magnifica er, at det er en fuldautomatisk kaffemaskine. Med en fuldautomatisk kaffemaskine skal du ikke gøre andet end, at trykke på en knap når du gerne vil have kaffe. Og så vil Delonghi Magnifica automatisk gøre en kop kaffe klar til dig. Delonghi Magnifica kan endda brygge op til to kopper kaffe ad gangen. Derfor er dette også en ideel espressomaskine til dig, som tit får gæster på besøg. 

Delonghi Magnifica har også et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram. Det er altså meget lettere med en espressomaskine der har et automatisk rensningsprogram indbygget. Så skal du ikke tænke på, hvornår du nu sidst gjorde din kaffemaskine ren. Når du køber Delonghi Magnifica medfølger der en mælkeskummer og der er også en integreret kaffekværn til Delonghi Magnifica. Hvis du vil læse mere om Delonghi Magnifica kan du klikke dig ind på forhandler linket herover, hvor der står meget mere om produktet.

Specifikationer

 • Integreret kaffekværn
 • Brygger op til to kopper ad gangen
 • Mælkeskummer medfølger
 • Automatisk rensnings- og afkalkningsprogram 

Det skal du kigge efter når du køber en espressomaskine

Der er rigtig mange forskellige ting at tage stilling til, hvis man vil købe en espressomaskine. Især hvis du ikke har så meget forstand på espressomaskiner, men egentlig bare gerne vil have en super dejlig velsmagende kop kaffe hver morgen. Hvis dette er dig så skal du læse med lige herunder. Der vil vi nemlig gennemgå de ting du skal kigge efter, når du skal på udkig efter en ny espressomaskine til hjemmet.

Design af espressomaskine – For mange er noget af det vigtigste designet af den espressomaskine de vælger. Det er naturligvis også forståeligt, når man i langt de fleste tilfælde har en espressomaskine stående fremme i køkkenet. En espressomaskine bør være en fast del af et køkken, og derfor kan man ikke bare tage den ud og ind af et skab. Du kan finde en espressomaskine i et lækkert design ovenfor i vores espressomaskine test.

Pris – Før du går på udkig efter en ny espressomaskine, bør du gøre op med dig selv om, hvor mange penge du reelt set vil bruge på en espressomaskine. Hvis man vil have en espressomaskine af høj kvalitet, skal man også være beredt på at bruge mellem 3-5.000 kroner. Pris og kvalitet hænger sammen så derfor er netop prisen et vigtigt parameter for valg af espressomaskine. I ovenstående espressomaskine test, har vi kigget på vidt forskellige espressomaskiner i forskellige prisniveauer.

Rengøring af espressomaskinen – Det er vigtigt at holde sin espressomaskine ren, hvilket du bør gøre med et par ugers mellemrum af gangen. Alt afhængigt af hvor meget du bruger din espressomaskine naturligvis. Når du skal vælge en espressomaskine til dit hjem, så er det vigtigt at du vælger en som kan skilles ad i flere dele. Så kan du nemlig nemt og hurtigt vaske disse dele i en opvaskemaskine. Du kan læse mere om hvilke modeller der er nemme at rengøre i ovenstående test.

De bedste espressomaskiner

Der findes mange forskellige mærker indenfor espressomaskiner, men det er ikke alle der er af lige høj kvalitet. Derfor kan det også være svært at finde frem til, hvilken espressomaskine man reelt set skal vælge. Derfor har vi lavet en liste herunder, hvor vi har skrevet de bedste mærker op indenfor espressomaskiner. Nedenstående 4 mærker er de klart bedste mærker, når det kommer til espressomaskiner. Det kan vi konkludere efter vi har lavet en grundig test af de nuværende espressomaskiner, som er på markedet. Du kan læs hele vores test af espressomaskiner herover.

 • Jura
 • Severin
 • Bosch
 • Delonghi

Køb din espressomaskine online

Hvis du skal købe en espressomaskine, så er der ingen tvivl om, at den bedste løsning er at købe det på nettet. Du kan spare rigtig mange penge ved, at købe din espressomaskine online. Her på Testafdelingen.dk har vi sammenlignet de forskellige espressomaskiner, ikke kun ud fra egenskaber og design, men ligeledes også ud fra pris. Derfor er du altid sikker på, at du finder den absolut bedste pris på det produkt du prøver på at finde gennem Testafdelingen.dk. Herunder kan du se en liste med de to webshops, hvor vi anbefaler dig til at købe espressomaskiner.

Wupti.com – Du er helt sikkert bekendt med Wupti.com, som er en af danmarks største webshops og har mange forskellige varenumre og produktkategorier. Derfor kan du også finde espressomaskiner til nogle super gode priser på Wupti.com. Wupti.com har et stort udvalg af forskellige espressomaskiner fra vidt forskellige mærker. Du kan bl.a. finde espressomaskiner fra mærker som Jura, Severin og Delonghi på Wupti.com. Derudover er der også gratis fragt og hurtig levering på samtlige af de espressomaskiner du kan købe på Wupti.com.

Kitchenone.dk – Hvis ikke du er bekendt med Kitchenone.dk, så er dette altså en af de største online shops vi har her i Danmark, som handler med alt indenfor udstyr til køkkenet. Du kan derfor købe både køkkenredskaber, elektriske produkter og så naturligvis også espressomaskiner.
Du kan finde espressomaskiner fra mærker såsom Jura, Severin og Bosch. Du er altid sikret hurtig levering og gratis fragt uanset, hvilke af deres produkter du bestiller på Kitchenone.dk.

Hvis du følger ovenstående guide vi har lavet om valg af espressomaskine. Så skal du helt sikkert nok finde frem til en espressomaskine, som du vil blive glad for. Hvis du vælger en af de espressomaskiner vi har med i vores test, så er du sikker på at det er en maskine der er af høj kvalitet. Så vil vi bare ønske dig rigtig god fornøjelse med din nye espressomaskine og vi håber kaffen smager. Såfremt du skulle have nogle spørgsmål til vores test eller de produkter vi har testet, så skal du være mere end velkommen til, at sende os en mail eller lægge en kommentar.

Lav en kommentar