Boremaskine Test – Bedst i test – Stor test af boremaskiner

Har du besluttet dig for at investere i en ny boremaskine? Så er du landet på den rigtige side. Her på Testafdelingen.dk har vi nemlig lavet en stor og omfattende test af de absolut bedste boremaskiner på markedet idag. Vi har fået mange henvendelser fra jer brugere om ikke vi ville lave en boremaskine test. Vi har i alt kigget på 5 forskellige boremaskiner fra mærker såsom Black & Decker, Bosch, Dewalt og Hitachi. Allesammen er gode mærker som vi vil anbefale dig til, at gå efter når der skal købes en ny boremaskine.

Testvinderen af vores boremaskine test blev en Black & Decker akku boremaskine, som du kan læse meget mere om lige herunder. I vores test har vi bl.a. kigget på parametre såsom batterilevetid, holdbarhed, pris, design og brugervenlighed. Du kan læse meget mere om disse parametre herunder i vores guide til køb af den rette boremaskine. Vi ønsker dig rigtig god læselyst med vores boremaskine test og håber naturligvis, at du finder den helt rigtige boremaskine der passer til dit behov.

Bedst i test: Black & Decker akku bore-/skruemaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
777,00 DKK 0,00 DKK 777,00 DKK Se produkt

Testvinderen af denne uges test blev en boremaskine fra Black & Decker. Der har ikke været nogen tvivl om, at det var netop denne boremaskine som skulle vinde titlen, som den bedste boremaskine. Black & Decker er et af de absolut bedste mærker du kan få indenfor boremaskiner. Denne Black & Decker boremaskine er nem at håndtere og brugervenlig, uanset om du er garvet med en boremaskine eller nybegynder. Black & Decker boremaskine er også en kraftig boremaskine, som har en lang batterilevetid. Der medfølger også et ekstra batteri til denne boremaskine, hvilket kan være meget nyttigt, hvis du har gang i et større byggeprojekt. Så kan du nemlig bare hurtig skifte det gamle batteri ud med et nyt og sætte det gamle til opladning. På den måde er du sikker på, hele tiden at have et batteri klar til brug.

Til denne Black & Decker boremaskine medfølger der også en Black & Decker højttaler. Dette skal naturligvis ikke være grunden til, at du køber denne boremaskine, men det er altså meget rart at have en højttaler til når du står og arbejder med dit byggeprojekt. Derudover medfølger der naturligvis også en kuffert til denne boremaskine. Du kan læse meget mere om dette produkt på forhandlerens hjemmeside. En klar anbefaling fra os, hvis du skal have en ny boremaskine.

Specifikationer

 • Testvinder af boremaskine test
 • Akku boremaskine
 • Letvægts boremaskine
 • Black & Decker højttaler medfølgerBosch EASY DRILL akku bore-/skruemaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
599,00 DKK 0,00 DKK 599,00 DKK Se produkt

Hvis du er nybegynder, eller bare ikke er særlig bekendt med boremaskine. Så er der ingen tvivl om at du skal vælge denne Bosch EASY DRILL. Som det også står i navnet på denne boremaskine, så er det en yderst nem og brugervenlig boremaskine at håndtere. Bosch har gjort det rigtig nemt for dig, som gerne vil igang med et byggeprojekt. Udover at denne boremaskine er brugervenlig, så er det også en letvægts boremaskine. Det kan altså være dejligt, hvis du skal bruge din boremaskine en hel dag eller i længere tid. Den vejer nemlig kun 0,9 kg og det vil du ikke fortryde.

Bosch EASY DRILL kan dog kun klare omkring 150 skruer pr. opladning, hvilket ikke er det helt store. Der medfølger dog heldigvis et ekstra batteri til denne boremaskine, hvorfor du altid har et ekstra batteri du kan bruge i boremaskinen. Der medfølger også en smart taske, hvor du kan have boremaskinen her i. Læs mere om Bosch EASY DRILL på forhandlerens hjemmeside.

Specifikationer

 • Vejer kun 0,9 kg
 • Op til 150 skruer pr. opladning
 • EASY DRILL – egnet til nybegynderen
 • Akku boremaskine
 • Taske medfølger 

Dewalt akku bore-/skruemaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
947,00 DKK 0,00 DKK 947,00 DKK Se produkt

Dewalt er en af de klart bedste og mest stabile mærker når det kommer til boremaskiner. Det er man heller ikke i tvivl om med denne Dewalt akku boremaskine, som er en af de mest robuste boremaskiner vi har set i længe. Der er rigtig mange grunde til, at vælge denne boremaskine fra Dewalt. Dewalt akku boremaskine har et kompakt letvægtsdesign, så du kan være igang med boremaskinen hele dagen uden, at skulle blive træt i armenene. På denne måde er du også sikker på, at opnå mest mulig præcision hele dagen lang mens du bruger din boremaskine. Denne boremaskine fra Dewalt er naturligvis også en akku boremaskine. Derfor har denne Dewalt boremaskine også lang batterilevetid og der medfølger ligeledes også et ekstra batteri til denne boremaskine.

Derudover medfølger der også en robust Dewalt transportkuffert, som du kan opbevare og transportere din boremaskine i. Udover ovenstående kan det også nævnes, at der er en elektronisk motorbremse til øget kontrol, den har også 2 gear samt indbygget LED-lys til bedre overblik over arbejdsområdet selv om aftenen. Hvis du vil læse mere om denne Dewalt akku boremaskine, kan du gå ind på forhandlerens hjemmeside lige herover. Denne boremaskine er i hvert fald helt klart anbefalelsesværdig.

Specifikationer

 • Elektronisk motorbremse til øget kontrol
 • Lang batterilevetid
 • Akku boremaskine
 • Robust transportkuffert medfølgerHitachi akku bore-/skruemaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
895,00 DKK 0,00 DKK 895,00 DKK Se produkt

Den sidste boremaskine som vi har med i vores test er en Hitachi boremaskine. Du er måske i forvejen ikke bekendt med Hitachi, men det er faktisk et rigtig godt mærke. Denne Hitachi boremaskine er en akku boremaskine og derfor har den også en lang batterilevetid. Der medfølger desværre ikke noget ekstra batteri til denne boremaskine, men til gengæld har denne Hitachi akku boremaskine kun en ladetid på 40 minutter, hvorfor du hurtigt kan få den opladet når batteriet er dødt.

Hitachi akku boremaskine har en kraftig motor og har i alt 2 gear. Et højt gear og et lav gear, hvilket gør denne boremaskine mere alsidig. Desuden vejer denne Hitachi akku boremaskine kun 1,7 kg, hvilket er svarende til en letvægts boremaskine. Så kan du være i gang i lang tid med at bore uden, at skulle blive træt i armene. Der medfølger naturligvis også en kuffert til denne boremaskine, hvor du både kan opbevare din Hitachi akku boremaskine i såvel som transportere den i. Læs meget mere om Hitachi akku boremaskine på forhandlerens hjemmeside.

Specifikationer

 • Kraftig motor
 • Ladetid kun 40 min
 • Bedst til prisen
 • Akku boremaskine
 • Kuffert medfølger 

Guide til køb af boremaskine

For mange er det en stor ting at skulle købe en boremaskine, da de også ofte kan være ret dyre at købe. Derfor er det også vigtigt at man køber den helt rigtige boremaskine, som man kan have mange år ud i fremtiden. Derfor har vi lavet denne guide herunder, så du kan se, hvad det er for nogle boremaskine du bør gå efter, når du skal købe en ny. Vi har blandt andet kigget på præcision, holdbarhed, batterilevetid, pris, design og brugervenlighed, som er de vigtigste ting du bør gå efter når du skal købe en ny boremaskine. Læs meget mere om de forskellige parametre herunder.

Præcision – Noget af det absolut vigtigste du skal gå efter når du skal købe en boremaskine er en præcis boremaskine. Det nytter ikke noget du vælger en dårligere boremaskine, fordi den er et par hundrede kroner billigere. Så hellere brug et par hundrede kroner ekstra og få mest mulig value for pengene. Så er du også sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Hvis du vil have en præcis boremaskine vil vi anbefale dig til, at gå efter en akku boremaskine. Du opnår nemlig meget mere komfort og præcision med en akku boremaskine.

Holdbarhed og batterilevetid – De boremaskiner vi har med i vores test er særdeles holdbare. Så hvis du vil være sikker på, at købe en boremaskine der er holdbar, så skal du se nærmere på en af de boremaskiner vi har med i ovenstående test. Desuden er det også vigtigt, at du vælger en boremaskine der har en lang batterilevetid. Hvis du eksempelvis har gang i et større projekt nytter det ikke noget, at du kun kan sætte 50 eller 100 skruer i og så går din akku boremaskine tør for strøm. Derfor skal du vælge enten en boremaskine der har en lang batterilevetid eller som har et ekstra batteri der medfølger, så du hele tiden kan arbejde med din boremaskine.

Pris – Pris og kvalitet hænger sammen og det gør sig også gældende når det kommer til boremaskiner. Inden du overhovedet går på udkig efter en ny boremaskine, skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov overhovedet er. Der er naturligvis ingen grund til, at bruge flere tusinde kroner på en boremaskine, hvis du bruger den meget sjældent. Hvis du derimod er en handyman der tit har gang i projekter i hjemmet, så bør du naturligvis finde en boremaskine, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Brugervenlig boremaskine – Uanset om man er nybegynder med en boremaskiner eller er begyndt med en boremaskine. Så er det vigtigt at man vælger en brugervenlig boremaskine. Grundprincipperne er naturligvis det samme fra boremaskine til boremaskine, men derfor er det ikke ensbetydende med, at alle boremaskiner er lige lette at benytte sig af. Hvis du er nybegynder, så skal du gå efter en der er egnet til nybegyndere eller som generelt bare er yderst nem at bruge. Her kunne vi eksempelvis anbefale dig til, at vælge Bosch EASY DRILL boremaskine. Læs meget mere om denne boremaskine i ovenstående test.

Vi anbefaler en akku boremaskine

Hvis ikke du er bekendt med hvad en akku boremaskine er, så kan du læse meget mere om en akku boremaskine lige her. For vi vil nemlig anbefale dig til udelukkende, at gå efter en akku boremaskine når du skal købe en boremaskine. En akku boremaskine er egentlig bare en boremaskine uden en ledning. Du får langt mere komfort og frihed til, at arbejde med en akku boremaskine fremfor en boremaskine med en ledning. Det er ikke uden grund at vi kun har akku boremaskiner med i vores test herover.
En akku boremaskine er egentligt bare en forkortelse for en akkumulator, som er en enhed der opsamler energi. Det gør en akku boremaskine da netop også da den kører på batteri. Du kan læse meget mere om diverse akku boremaskiner ovenfor i vores boremaskine test.

De bedste boremaskine mærker

Der er mange forskellige mærker der producerer boremaskiner, men det er langt fra alle mærker, som vi vil anbefale dig til at kigge efter og som er værd at købe. Derfor har vi lavet en liste herunder med de mærker, som du bør købe når du skal investere i en ny boremaskine. Der er ingen tvivl at de bedste mærker er Black & Decker og Bosch såvel som Dewalt. Men hvis du gerne vil spare lidt penge kan du også godt gå efter mærker såsom Hitachi. Alle nedenstående mærker har vi med i vores boremaskine test herover. Du kan læse meget mere om forskellen på de forskellige boremaskiner oppe i testen.

 • Black & Decker
 • Bosch
 • Dewalt
 • Hitachi

Køb din boremaskine her

Hvis du har besluttet dig for, at skulle investere i en ny boremaskine – hvor er det så egentligt bedst at købe en ny boremaskine henne? For os er der ingen tvivl om, at vi vil anbefale dig til at købe din boremaskine på nettet. Der er rigtig mange penge at spare ved, at handle boremaskiner på nettet fremfor i en fysisk butik. Du kan ganske vidst få din boremaskine med det samme, når du handler i en fysisk butik. Men med webshops såsom 10-4.dk, kan du forvente allerede at modtage din boremaskine dagen efter du bestiller den og så får du endda gratis fragt med oveni. Læs mere om de webshops vi anbefaler dig til, at købe boremaskiner hos lige herunder.

10-4.dk – 10-4.dk er danmarks største webshop indenfor salg af værktøj på nettet. Du finder alle de forskellige mærker indenfor boremaskiner og så får du endda nogle super skarpe priser. Du kan sagtens spare op til 30-40% på mange af varerne hos 10-4.dk fremfor, at handle i en fysisk butik som eksempelvis Jem & Fix, Davidsen eller Starck. 10-4.dk har blandt andet mærker som Black & Decker, Bosch, Dewalt og Hitachi. Derfor kan du også være sikker på, at det er de absolut bedste mærker.

Vi håber du kunne bruge vores boremaskine test til noget og at du vil følge vores anbefalinger. Og købe en af de boremaskiner vi har med i ovenstående test. Hvis du har nogle spørgsmål til vores boremaskine test, skal du naturligvis være mere end velkommen til, at skrive til os på en mail eller kommentere på denne test. Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har nogle produkter eller kategorier, som du gerne ser os lave tests af i fremtiden. Rigtig god fornøjelse med din nye boremaskine.

Lav en kommentar